Roger Aa Djupviks nye treningssenter i Sandane

Postet av Masters Langrenn Norge den 23. Apr 2023

Hei alle Masters!

Etter avtale legger vi ut litt info om et nytt og spenstig prosjekt, Fjordium Performance Institute, lokalisert på Sandane i Gloppen kommune.

Kort fortalt forteller Djupvik: Vi er et utviklingssenter med svært innovative og gode fasiliteter for rulleskigåing på stormøller i kombinasjon med fantastiske treningsmuligheter utendørs sommer som vinter. Målet vårt er å ta treningutbytte kombinert med opplevelser til et nytt nivå - på tvers av idretter og ambisjonsnivå! Du kan også finne mer informasjon på hjemmesiden vår her: Fjordium Performance Institute

Kanskje det kunne vært av interesse for noen Masters å ta en tur til Sandane for å teste ut fasilitetane? Eg trur vi kan garantere både svært godt treningsutbytte som gir sportslig utvikling, og ikkje minst en opplevelse dere kommer til å hugse. Når det gjelder tilkomst så er vi lokalisert 10 minutt unna Sandane Lufthamn som har direkterute til Gardermoen (1 time). Vi skreddersyr opplegg for både team, grupper og enkeltutøvere utifra behov og ønsker. Ganske sikker på at en treningsuke her blir noe de aldri har opplevd maken til...

Ta kontakt om dette kan vere av interesse. 

Mvh Roger Aa Djupvik  

Fjordium Performance Instiute

+47 918 27 841

www.fjordium.noMasters World Cup (MWC) 2023

Postet av Masters Langrenn Norge den 19. Mar 2023Hei alle skivenner!

Da er vi alle vel hjemme etter en flott tur til Masters World Cup i Seefeld. Veldig lite snø og høy temperatur ga utfordringer til løypemannskapene,- men utrolig nok klarte de å lage brukbare forhold i kunstsnøen til alle konkurransene . Mange sterke prestasjoner av de over 40 norske deltakerne, mange medaljer med hjem. Vi hadde det veldig kjekt i lag, nye og gamle vennskap ble pleiet, sterkt å oppleve felleskap og forbrødring med mastere fra mange nasjoner i disse urolige tider. Vi gleder oss allerede til neste år i Finland, håper vi se mange av dere der! Hilsen Einar Vikingstad (Leder MLN)

Fredag 26/3-2023: MWC i flotte Seefeld avsluttes med det lengste løpet i fristil. Dagen før var det langløp i klassisk teknikk. Distansene varierer med aldersklassene. Seks distanser er gjennomført både i herre- og dameklassen, tre i CT og 3 FT, pluss stafetter for begge kjønn. Det konkurreres i 5-års klasser fra 30 år og oppover. Se mange innlegg på MLN sin Facebook side (se link nederst på Hjemmesiden). Kondis.no har også publisert en fin artikkel med mange bilder. Her kan vi lese at Norge deltok med mer enn 40 deltakere og at de sanket hele 41 medaljer, hvorav 13 gull! (Innlegg Svein Sørsdal)

Onsdag 22/3-2023: Mandag ble nye klassiske distanser og tirsdag nye skøytedistanser tilbake lagt med gode norske prestasjoner.

I dag, onsdag, er det gått stafetter. Gull til Norge i herrene M09 og bronse til damene i F03 og F05! Gratulerer! (Innlegg Svein Sørsdal)

Søndag 19/3-2023: Første renndag i Masters VM ble avviklet i dag, med 7km CT og 7km FT. Mange norske damer og herrer gjennomførte med gode resultater. For mer MWC informasjon og resultater, se arrangørens hjemmeside Masters World Cup 2023 (mwc2023.com). MWC kolliderte tidsmessig dessverre med Birken i år og en del Masters løpere hadde prioritert deltakelse der.  (Innlegg Svein Sørsdal)MWC i Seefeld

Postet av Masters Langrenn Norge den 16. Mar 2023MASTERS WORLD CUP SEEFELD 2023

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022


Masters World Cup i Seefeld 2023

Fellestur til Masters World Cup Seefeld 2023.pdf

Masters Langrenn Norge arrangerer fellesreise til Masters World Cup i det kjente skistedet Seefeld i Østerrike. Vi reiser med fly fra Gardermoen fredag 17.mars til Müchen, buss til Seefeld og Alpenpark Resort Hotel, retur lørdag 25.mars. Turoperatør blir Lars Madland Reiser.

Prisen for reise og 8 netter med halvpensjon er kr14250 pr person i dobbeltrom, noen små enkeltrom tilbys til samme pris, tillegg på kr3600 for dobbeltrom brukt som enkeltrom. Skipakke på kr700 kommer i tillegg.

Påmelding til Lars Madland, post@larsmadlandreiser.no. På grunn av reservasjon av flyseter vil vi gjerne ha påmelding så snart som mulig, men absolutt siste frist er 1/12-22. 

Seefeld er et fantastisk skisted i Alpene, med høye fjell og flott natur. Vi regner med å bli en god gjeng fra Norge. Dette blir helt sikkert en flott opplevelse, så vi håper mange vil bli med til Seefeld! Se også MWC2023.comSnøsamling - kort oppsummering:

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022

Nok en vellykket Snøsamling i regi av Masters Langrenn Norge, MLN, ble gjennomført på Beitostølen den siste helgen i november 2022! 

Det var litt lite snø for at terrengløypene var preparert, men nok snø til at noen dro på fine turer med «grusski» ut i terrenget. Stadion hadde solid kunstsnøsåle og mesteparten av trening og instruksjon foregikk der. Vi fikk kursing i staketeknikk, klassisk teknikk og skøyting, ledet av dyktige instruktører. Mange fikk nyttige innspill vi kan trene på utover vinteren.

Det sosiale er også viktig på MLN samlingene. 56 deltakere hadde base på Radissons Hotell hvor vi fikk god pleie og hygget oss bl.a. med julebord på lørdagen som et høydepunkt. I tillegg hadde vi tilgang på svømmebasseng, badstu og trimrom – for de som ikke fikk nok av treningen i langrennsløypene. 

Årsmøtet ble gjennomført på fredagen (se egen rapport senere).

Mer utfyllende sammendrag med bilder kommer i neste utgave av SkiMasters bladet på nyåret.


Snøsamling Beitostølen 2022

Snøsamling på Beitostølen 2022-11-25.pdf

Da er det klart for vår tradisjonelle og populære snøsamling på Beitostølen 25.-27. november. Vi bor på hotell Radisson Blue Beitostølen. Med oss får vi dyktige instruktører med bl.a. Tone Beate Grøtan og Egil Nilsen. Fredag kveld blir det årsmøte i Masters Langrenn Norge.

Pris for samlingen med helpensjon 2 døgn er pr. person kr3890 i dobbeltrom og kr4590  i enkeltrom.

Påmelding til Per Henning Wold, phwold@gmail.com, evt. tlf.90727826.

Snø er garantert på Beitostølen Skistadion, men vanligvis kan vi på denne tiden utfolde oss i flotte omgivelser i løypenettet på Beitostølen.

Velkommen til snøsamling!