FLYER - Promotering av Masters Langrenn Norge

Postet av Masters Langrenn Norge den 23. Feb 2024

Hei alle sammen!

MLN Flyer 2024.pdf

Vi i styret i Masters Langrenn Norge ønsker å få ut informasjon om organisasjonen vår, vise hvilket tilbud vi har for Mastere som liker å gå skirenn og trenger et inspirerende miljø for utvikling, samt treffe mange trivelige mennesker. Vi har derfor fått laget vedlagte informasjonsflyer som vi vil gjøre tilgjengelig for skiinteresserte, ved skirenn, i sportsforretninger osv. Kopier den gjerne, del den med skivenner. Vi kommer til å ha en stand i Håkonshallen etter Birken der du er velkommen til å stikke innom, og der vi deler ut denne flyeren til de som er interessert.
Masters World Cup 2024 i Vuotkatti, Finland

Postet av Masters Langrenn Norge den 23. Feb 2024

MWC i Finland vel gjennomført!

Det startet kaldt! Minus 30 om morgenen stigende til rund minus 20 gjorde at rennene søndag og mandag ble avlyst. Tirsdag ble kortdistansen redusert til i underkant av 5km. Denne dannet grunnlaget for stafettuttaket og stafetten gikk som normalt på onsdag. Langdistansen på 30km, 15km for de eldste, gikk også som normalt på torsdag og fredag, i hhv klassisk og fri teknikk. 

Tross været ble det et flott arrangement med veldige gode løyper i flotte, varierte traseer. Finnene hadde mobiliser en stor gjeng gode deltakere og stakk av med de fleste medaljene. Likevel ble det ganske mange medaljer på oss norske deltakere også. Vi hadde en veldig fin tur sammen, kjekt å være sammen med så mange trivelige mennesker!

Mer om MWC 2024 i førstkommende  utgave av medlemsbladet SKImasters.

Neste MWC er i vakre Klosters i Sveits i mars 2025, - dette er virkelig et arrangement å anbefale! Planlegg sesongen 24/25 med en tur til Klosters, det blir fellesreise, info legges ut i august/september her på vår hjemmeside.