Master World Cup Finland 2024

Postet av Masters Langrenn Norge den 27. Sep 2023

MWC i Finland vel gjennomført!

Det startet kaldt! Minus 30 om morgenen stigende til rund minus 20 gjorde at rennene søndag og mandag ble avlyst. Tirsdag ble kortdistansen redusert til i underkant av 5km. Denne dannet grunnlaget for stafettuttaket og stafetten gikk som normalt på onsdag. Langdistansen på 30km, 15km for de eldste, gikk også som normalt på torsdag og fredag, i hhv klassisk og fri teknikk. 

Tross været ble det et flott arrangement med veldige gode løyper i flotte, varierte traseer. Det ble ganske mange medaljer på oss norske deltakere. Vi hadde en veldig fin tur sammen, kjekt å være sammen med så mange trivelige mennesker!

Neste MWC er i vakre Klosters i Sveits i mars 2025, - dette er virkelig et arrangement å anbefale! Planlegg sesongen 24/25 med en tur til Klosters, det blir fellesreise, info legges ut i august/september her på vår hjemmeside.

Mer om MWC i førstkommende  utgave av medlemsbladet SKImasters.

-------------------------------------------------------------

Hei alle skivenner!

Vi innbyr til å være med til Veteran-VM, Masters World Cup i Vuokatti i Finland i februar 2024. Innbydelse til fellesturen er lagt ved. Vi håper på å bli en god tropp fra Norge, - mange av oss har flotte opplevelser på slike arrangementer. Sett deg MWC som treningsmål og bli med oss til Finland!

Hilsen Einar Vikingstad, Leder MLN

Innbydelse Vuokatti 2024.pdf

PS. Hotellet som er inkludert i fellesreisen er Voutkatti Sport Resort Hotel


3 Kommentarer

Kommentarer

 • Christian Hermanrud

  PS: jeg glemte å oppgi mailadresse. Den er Christianhermanrud@ hotmail.com

  15 oktober 2023
 • Einar Vikingstad

  Viktig oppklaring: Kun hotell i innbydelsen betyr at hvis man reiser på egenhånd til Vuokatti,men ønsker å bo på samme hotell som resten av laget, kan Lars Madland gi tilbud og pris som bare gjelder oppholdet på hotellet.

  11 oktober 2023
 • Christian Hermanrud

  Jeg har tenkt meg på snøsamling, og vil også delta i Vuokatti. Jeg reiser alene. Er det noen som vil dele rom med meg?

  10 oktober 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.