Master World Cup Finland 2024

Postet av Masters Langrenn Norge den 27. Sep 2023

MWC i Finland vel gjennomført!

Det startet kaldt! Minus 30 om morgenen stigende til rund minus 20 gjorde at rennene søndag og mandag ble avlyst. Tirsdag ble kortdistansen redusert til i underkant av 5km. Denne dannet grunnlaget for stafettuttaket og stafetten gikk som normalt på onsdag. Langdistansen på 30km, 15km for de eldste, gikk også som normalt på torsdag og fredag, i hhv klassisk og fri teknikk. 

Tross været ble det et flott arrangement med veldige gode løyper i flotte, varierte traseer. Det ble ganske mange medaljer på oss norske deltakere. Vi hadde en veldig fin tur sammen, kjekt å være sammen med så mange trivelige mennesker!

Neste MWC er i vakre Klosters i Sveits i mars 2025, - dette er virkelig et arrangement å anbefale! Planlegg sesongen 24/25 med en tur til Klosters, det blir fellesreise, info legges ut i august/september her på vår hjemmeside.

Mer om MWC i førstkommende  utgave av medlemsbladet SKImasters.

-------------------------------------------------------------

Hei alle skivenner!

Vi innbyr til å være med til Veteran-VM, Masters World Cup i Vuokatti i Finland i februar 2024. Innbydelse til fellesturen er lagt ved. Vi håper på å bli en god tropp fra Norge, - mange av oss har flotte opplevelser på slike arrangementer. Sett deg MWC som treningsmål og bli med oss til Finland!

Hilsen Einar Vikingstad, Leder MLN

Innbydelse Vuokatti 2024.pdf

PS. Hotellet som er inkludert i fellesreisen er Voutkatti Sport Resort Hotel3 Kommentarer

Snøsamling Beitostølen 1-3/12 2023

Postet av Masters Langrenn Norge den 27. Sep 2023

Hei alle skivenner!

Da har vi gleden av å innby til vår populære snøsamling på Beitostølen 1.-3. desember. Vi har som vanlig med oss dyktige instruktører og snøforhold er garantert på stadion. Bli med på en trivelig og lærerik helg med inspirerende trening og hyggelig sosialt samvær!

Innbydelse snøsamling 23.pdf

Mvh Einar Vikingstad, Leder MLN
Barmarkssamlingen på Beitostølen 2023

Postet av Masters Langrenn Norge den 11. Sep 2023

 Nok en vellykket treningssamling med Masters Langrenn Norge (MLN) ble gjennomført på Beitostølen helgen 8-10/9 2023.

Fredag var det rulleski for de fleste, mens noen gikk tur. Pizza på Peppes på kvelden. Lørdag startet med en hufse-økt på skistadion, før felles lunsj på Jonstuga. Ettermiddagsøkta bestod av mer rulleski, inkludert en stafettøkt på en 500m rundbane på Helsesportssenteret. To løpere pr dame-/manns lag gikk 4 runder hver, med veksling etter hver runde. Artig!  Lørdag var det nok en rulleskiøkt for de ivrige. 10 km sammenhengende motbakke med 400m stigning. Nyttig. Andre trente alternativt med løping eller turgåing. Her er det tilbud til alle!  

Klar for rulleskiøkt

Ernst leder an på Hufse-økta

Klar for stafett


10 km motbakkeøkt gjennomført

Avslutningslunsj

Innbydelse til barmarksamlingen på Beitostølen 2023.pdf