MASTERS WORLD CUP SEEFELD 2023

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022


Masters World Cup i Seefeld 2023

Fellestur til Masters World Cup Seefeld 2023.pdf

Masters Langrenn Norge arrangerer fellesreise til Masters World Cup i det kjente skistedet Seefeld i Østerrike. Vi reiser med fly fra Gardermoen fredag 17.mars til Müchen, buss til Seefeld og Alpenpark Resort Hotel, retur lørdag 25.mars. Turoperatør blir Lars Madland Reiser.

Prisen for reise og 8 netter med halvpensjon er kr14250 pr person i dobbeltrom, noen små enkeltrom tilbys til samme pris, tillegg på kr3600 for dobbeltrom brukt som enkeltrom. Skipakke på kr700 kommer i tillegg.

Påmelding til Lars Madland, post@larsmadlandreiser.no. På grunn av reservasjon av flyseter vil vi gjerne ha påmelding så snart som mulig, men absolutt siste frist er 1/12-22. 

Seefeld er et fantastisk skisted i Alpene, med høye fjell og flott natur. Vi regner med å bli en god gjeng fra Norge. Dette blir helt sikkert en flott opplevelse, så vi håper mange vil bli med til Seefeld! Se også MWC2023.comSnøsamling - kort oppsummering:

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022

Nok en vellykket Snøsamling i regi av Masters Langrenn Norge, MLN, ble gjennomført på Beitostølen den siste helgen i november 2022! 

Det var litt lite snø for at terrengløypene var preparert, men nok snø til at noen dro på fine turer med «grusski» ut i terrenget. Stadion hadde solid kunstsnøsåle og mesteparten av trening og instruksjon foregikk der. Vi fikk kursing i staketeknikk, klassisk teknikk og skøyting, ledet av dyktige instruktører. Mange fikk nyttige innspill vi kan trene på utover vinteren.

Det sosiale er også viktig på MLN samlingene. 56 deltakere hadde base på Radissons Hotell hvor vi fikk god pleie og hygget oss bl.a. med julebord på lørdagen som et høydepunkt. I tillegg hadde vi tilgang på svømmebasseng, badstu og trimrom – for de som ikke fikk nok av treningen i langrennsløypene. 

Årsmøtet ble gjennomført på fredagen (se egen rapport senere).

Mer utfyllende sammendrag med bilder kommer i neste utgave av SkiMasters bladet på nyåret.


Snøsamling Beitostølen 2022

Snøsamling på Beitostølen 2022-11-25.pdf

Da er det klart for vår tradisjonelle og populære snøsamling på Beitostølen 25.-27. november. Vi bor på hotell Radisson Blue Beitostølen. Med oss får vi dyktige instruktører med bl.a. Tone Beate Grøtan og Egil Nilsen. Fredag kveld blir det årsmøte i Masters Langrenn Norge.

Pris for samlingen med helpensjon 2 døgn er pr. person kr3890 i dobbeltrom og kr4590  i enkeltrom.

Påmelding til Per Henning Wold, phwold@gmail.com, evt. tlf.90727826.

Snø er garantert på Beitostølen Skistadion, men vanligvis kan vi på denne tiden utfolde oss i flotte omgivelser i løypenettet på Beitostølen.

Velkommen til snøsamling!Høstsamling 16-18/9 2022

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022

Høstsamlingen blir som tidligere nevnt på Beitostølen, Bergo Hotel, 16.-18. september. Prisen er 850kr. pr. døgn i dobbeltrom, 1150kr. i enkeltrom inkl. frokost. Lunsj og middag er ikke inkludert.

Vi har igjen vært så heldige å få med oss Tone Beate Grøtan som instruktør. Det blir trening på rulleski og skigang, og vi får treningsturer og fjellturer i flott fjellterreng. 

Påmelding til Anne Nguyen (annebjng@online.no) innen 20.august. 

Bli med på samling med trening og sosialt samvær i flotte omgivelser på Beitostølen!
Høstsamling 16-18/9 2022

Postet av Masters Langrenn Norge den 12. Jun 2022

Hei alle skivenner!

Høstsamlingen blir som tidligere nevnt på Beitostølen, Bergo Hotel, 16.-18. september. Prisen er 850kr. pr. døgn i dobbeltrom, 1150kr. i enkeltrom inkl. frokost. Lunsj og middag er ikke inkludert.

Vi har igjen vært så heldige å få med oss Tone Beate Grøtan som instruktør. Det blir trening på rulleski og skigang, og vi får treningsturer og fjellturer i flott fjellterreng. 

Påmelding til Anne Nguyen (annebjng@online.no) eller Elin Naalsund (elin.naalsund@online.no) innen 20.august.

Bli med på samling med trening og sosialt samvær i flotte omgivelser på Beitostølen!


Hilsen Einar 


1 Kommentar

DELTAKERREKORD PÅ BARMARKSSAMLING

Postet av Masters Langrenn Norge den 30. Mai 2022

Den årlige høstsamlingen på Tryvann i Oslo ble arrangert den første helga i september med ny deltakerrekord. 

 

Den drivende kraften bak samlingen, Masters Langrenns Jon Fodstad, inviterte til instruksjon i rulleskiteknikk, stavgang og spretten skigang. Det treningstekniske ble ledet av Erik Tronvoll og sønnen Ove Erik. På bildet er det eldste deltaker, Gunnar Tronsmoen, 88, som leder an. 

 

(Foto: Anne Bjerkeli Nguyen)

 

Se under fanen samlinger.

 TIDLIGERE SAMLINGER:

Postet av Masters Langrenn Norge den 30. Mai 2022

Det nærmer seg snøsamling Beitostølen. Sett av helgen 23.–25.november.

Også denne gang blir det sørget for gode instruktører i alle aktuelle teknikker: Tone Beate Grøtan, Astrid Walldal, Ove Erik Tronvoll og stakespesialisten Erik Tronvoll.

Mange av oss har svært gode minner fra siste års snøsamling nettopp på Beitostølen. Nok med snø, flotte, nypreparerte løyper, gode instruktører.

Like bra skal det bli i år. Og nå blir det mulighet til å teste ut løypene som skal benyttes under Masters World Cup litt seinere på vinteren.

På Beitostølen vil vi igjen bo på Bergo hotell. .

Priser: Kr 2050 per person i dobbeltrom for hele helga med måltider, enkeltromstillegg kr 700.
Snøsamling 2019:

Postet av Masters Langrenn Norge den 30. Mai 2022

Gode instruktører alfa og omega

Snøsamlinga på Beitostølen i månedsskiftet november og desember 2019 ble igjen en suksess. Ikke minst på grunn av instruktørene.

Først får vi kanskje takke værguden. Hen sørget for supert vær. Nok snø, ikke for kaldt, ikke for mildt, ikke for vindfullt. Og dernest instruktørene.

Tone Beate Grøtan er en veteran når det gjelder Masters-samlinger og instruksjon i klassisk stilart. Men vi er på ingen måte lei av henne. Tvert om! Og grunnen er åpenbar: Hun byr på seg sjøl. Hun har et pedagogisk talent. Vi skjønner hva hun sier. Og hun demonstrerer på en forståelig måte. Så får vi bare håpe på gjensyn med Tone Beate på snøsamlinga 2020.

 

Tone Beate med et knippe elever.


Kjente skigleden

Et absolutt nytt bekjentskap var Ragnar Bragvin Andresen. Noen hadde fått med seg hans imponerende resultater på rulleski gjennom flere år. Mange hadde lest intervjuet med ham i forrige SKIMasters. Og blant dem som fulgte hans leksjoner i fristil og staking var det bare begeistrete tilbakemeldinger. Som en av fristil-disiplene uttrykte det: Det er en nytelse bare å se ham skøyte…

Ragnar selv innrømmet at han dro til samlinga med litt delte følelser – skulle dette bli årets lengste helg? Men som han sa: Ikke for å snakke dere etter munnen, jeg har virkelig trivdes, jeg har følt meg hjemme og erfart det jeg selv pleier å si: Skiglede kjenner ingen alder. 

Ett spørsmål blir viktig når neste års snøsamling skal planlegges: Hvor skal vi legge den? Fortsette på Beitostølen? Vende tilbake til Skeikampen eller velge en plass i Sjusjøen-området – Hornsjø har vært nevnt som et mulig alternativ.

Vi erfarte på Beitostølen denne gang at vi på ingen måte hadde Bergo hotell for oss selv. I spisesalen rådde det rene kaos, det var kamp om sitteplasser, det var ventetid på påfyll av mat. Sjelden har vi opplevd et hotell som til de grader hadde sprengt egne kapasitetsgrenser.