Snøsamling - kort oppsummering:

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022

Nok en vellykket Snøsamling i regi av Masters Langrenn Norge, MLN, ble gjennomført på Beitostølen den siste helgen i november 2022! 

Det var litt lite snø for at terrengløypene var preparert, men nok snø til at noen dro på fine turer med «grusski» ut i terrenget. Stadion hadde solid kunstsnøsåle og mesteparten av trening og instruksjon foregikk der. Vi fikk kursing i staketeknikk, klassisk teknikk og skøyting, ledet av dyktige instruktører. Mange fikk nyttige innspill vi kan trene på utover vinteren.

Det sosiale er også viktig på MLN samlingene. 56 deltakere hadde base på Radissons Hotell hvor vi fikk god pleie og hygget oss bl.a. med julebord på lørdagen som et høydepunkt. I tillegg hadde vi tilgang på svømmebasseng, badstu og trimrom – for de som ikke fikk nok av treningen i langrennsløypene. 

Årsmøtet ble gjennomført på fredagen (se egen rapport senere).

Mer utfyllende sammendrag med bilder kommer i neste utgave av SkiMasters bladet på nyåret.


Snøsamling Beitostølen 2022

Snøsamling på Beitostølen 2022-11-25.pdf

Da er det klart for vår tradisjonelle og populære snøsamling på Beitostølen 25.-27. november. Vi bor på hotell Radisson Blue Beitostølen. Med oss får vi dyktige instruktører med bl.a. Tone Beate Grøtan og Egil Nilsen. Fredag kveld blir det årsmøte i Masters Langrenn Norge.

Pris for samlingen med helpensjon 2 døgn er pr. person kr3890 i dobbeltrom og kr4590  i enkeltrom.

Påmelding til Per Henning Wold, phwold@gmail.com, evt. tlf.90727826.

Snø er garantert på Beitostølen Skistadion, men vanligvis kan vi på denne tiden utfolde oss i flotte omgivelser i løypenettet på Beitostølen.

Velkommen til snøsamling!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.