Snøsamling 2019:

Postet av Masters Langrenn Norge den 30. Mai 2022

Gode instruktører alfa og omega

Snøsamlinga på Beitostølen i månedsskiftet november og desember 2019 ble igjen en suksess. Ikke minst på grunn av instruktørene.

Først får vi kanskje takke værguden. Hen sørget for supert vær. Nok snø, ikke for kaldt, ikke for mildt, ikke for vindfullt. Og dernest instruktørene.

Tone Beate Grøtan er en veteran når det gjelder Masters-samlinger og instruksjon i klassisk stilart. Men vi er på ingen måte lei av henne. Tvert om! Og grunnen er åpenbar: Hun byr på seg sjøl. Hun har et pedagogisk talent. Vi skjønner hva hun sier. Og hun demonstrerer på en forståelig måte. Så får vi bare håpe på gjensyn med Tone Beate på snøsamlinga 2020.

 

Tone Beate med et knippe elever.


Kjente skigleden

Et absolutt nytt bekjentskap var Ragnar Bragvin Andresen. Noen hadde fått med seg hans imponerende resultater på rulleski gjennom flere år. Mange hadde lest intervjuet med ham i forrige SKIMasters. Og blant dem som fulgte hans leksjoner i fristil og staking var det bare begeistrete tilbakemeldinger. Som en av fristil-disiplene uttrykte det: Det er en nytelse bare å se ham skøyte…

Ragnar selv innrømmet at han dro til samlinga med litt delte følelser – skulle dette bli årets lengste helg? Men som han sa: Ikke for å snakke dere etter munnen, jeg har virkelig trivdes, jeg har følt meg hjemme og erfart det jeg selv pleier å si: Skiglede kjenner ingen alder. 

Ett spørsmål blir viktig når neste års snøsamling skal planlegges: Hvor skal vi legge den? Fortsette på Beitostølen? Vende tilbake til Skeikampen eller velge en plass i Sjusjøen-området – Hornsjø har vært nevnt som et mulig alternativ.

Vi erfarte på Beitostølen denne gang at vi på ingen måte hadde Bergo hotell for oss selv. I spisesalen rådde det rene kaos, det var kamp om sitteplasser, det var ventetid på påfyll av mat. Sjelden har vi opplevd et hotell som til de grader hadde sprengt egne kapasitetsgrenser.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.