Bare få plasser igjen på snøsamling

Postet av Masters Langrenn Norge den 22. Sep 2021

Masters Langrenn Norge arrangerer snøsamling med dyktige instruktører på Hornsjø første helga i desember. Interessen er stor. 70 påmeldte og bare ti plasser igjen. Masters-leder Einar Vikingstad ønsker velkommen både til samling og til ny, inspirerende sesong (les lenger ned).


Alle gode ting er tre. Først utsatte vi den planlagte samlingen på Hornsjø fra desember 2020 til januar 2021, men også den samlingen måtte vi avlyse på grunn av korona.

Men denne gangen er vi veldig sikre på at vi igjen kan møtes til hyggelig samvær, skiøkter med dyktige instruktører og årsmøte. Alt sammen i flotte og trygge omgivelser. Sett av helga 3. –5. desember. Vi har fått med dyktige instruktører: Tone Beate Grøtan, Egil Nilsen og Ragnar Bragvin Andresen. Men det haster med påmelding, hotellet har begrenset kapasitet og det er bare ti plasser igjen til oss.

Priser for hele oppholdet: kr 1050,- per person i dobbeltrom og kr 1440,- per person i enkeltrom for fullpensjon. Fra middag på fredag til lunsj på søndag.

Hornsjø Høyfjellshotell er et trivelig og velutstyrt hotell med god plass, og reklamerer med at de har metthetsgaranti!

Vi kommer tilbake til program, trenere, tidspunkt for årmøte med mer seinere. 

Påmelding til Anne Nguyen på e-post: annebjng@online.no

eller telefon 990 21 565 så snart som mulig.


Einar Vikingstad:

Ny sesong i kjente spor

Det nærmer seg en ny skisesong, forhåpentligvis en normal sesong med mange skirenn og mye aktivitet. Mange av oss har knapt gått skirenn de to siste årene. Men nå ser det lysere ut for at neste sesong kan bli avviklet etter vanlig mønster.

Einar Vikingstad er leder i Masters Langrenn Norge.

Vi i styret i Masters Langrenn Norge har jobbet med de treffpunktene vi har denne høsten og vinteren. Nylig hadde vi en fin barmarksamling i utkanten av Lillestrøm, dyktige trenere inspirerte oss til rulleskitrening og trening i motbakke med skigang og elghufs. Dessverre var vi veldig få deltakere på samlingen. Vi må nok vurdere denne samlingen for framtiden, både når det gjelder tid og sted.

 

Snøsamling på Hornsjø

Nå ser vi fram mot snøsamlingen på Hornsjø 3. – 5. desember. Vi har allerede noen instruktører på plass, kanskje vi også får med spennende foredragsholdere. Selv har jeg mange ganger opplevd snøsamlingen som veldig inspirerende. Dyktige trenere hjelper oss å korrigere teknikken og motiverer oss til videre trening. Mange lange og flotte treningsturer i fjellet med lav vintersol og nysnø har det også blitt på slike samlinger.

Dessuten er det veldig kjekt å treffe så mange ivrige skiløpere, trivelige mennesker som det er fint å være sammen med. Jeg håper mange av dere vil være med på denne samlingen, både dere som har vært med før og dere som kommer for første gang. Informasjon om samlingen og påmelding blir lagt ut på vår hjemmeside.

 

Opplevelse for livet

Masters World Cup (MWC) 2022 blir på det kjente skistedet Canmore utenfor Calgary i Canada 4.-12.mars. Alt er klart for en flott begivenhet. Arrangørene håper på at mange vil ta turen til Canmore. Denne lille byen ligger midt i den kanadiske delen av Rocky Mountains, og kjente skisteder som Banf, Lake Louise og Jasper er i samme område. Byen er omgitt av fantastiske fjell i alle retninger.  I det hele tatt en mektig naturopplevelse bare å være der! Jeg tror det blir en opplevelse for livet å delta på dette MWC;  konkurranser, natur og mange trivelige mennesker fra mange nasjoner! Jeg håper virkelig mange av dere vil være med på denne turen. Informasjon om fellesreise, påmelding og priser er sendt ut og finnes også på vår hjemmeside.

 

Bygg overskudd og form

Som mange andre organisasjoner som har vært uten aktivitet i over ett og et halvt år er vi spente på om vi fortsatt har  «kontakt» med dere mastere: Vil dere komme på samlingene, blir dere med til MWC?

Forhåpentligvis kjenner dere nå på at dere har savnet å være sammen med andre mastere, at dere har lyst å oppleve et aktiv ski- og treningsmlijø på samlingene.

Vi som leder Masters Langrenn Norge prøver å legge til rette for inspirerende og motiverende samlinger, men også for å gi dere gode sosiale opplevelser i møte med trivelige folk i mastermiljøet.

Så håper jeg at dere fortsatt har motivasjon til å trene og holde dere i form. Et bestemt mål for sesongen kan være en viktig motivasjonsfaktor. Samtidig er det velværet man føler av å være i fysisk form en belønning i seg selv. Bruk barmarksperioden i høst til å trene opp overskudd gjennom løping, rulleski og andre aktiviteter.

God treningshøst!

Håper vi treffer dere på snøsamlingen og i Canmore!

Einar Vikingstad
1 Kommentar

Kommentarer

  • Elin Naalsund

    Hei alle sammen! Vi er allerede 50 påmeldte til snøsamlingen, men vi har heldigvis enda plass til 30 flere på Hornsjø Så her er det førstemann/kvinne til mølla! Vi har fått med oss veldig gode instruktører i Tone Beate Grøtan, Egil Nilsen og Ragnar Bragvin Andresen, så dette kommer til å bli en flott samling!

    04 oktober 2021

Logg inn for å skrive en kommentar.