Masters-møte med ny vri

Postet av Masters Langrenn Norge den 6. Apr 2021

Vår internasjonale moderorganisasjon WMA ( World Master Cross-Country Ski Association) hadde digitalt årsmøte på zoom 9. mars, med alle medlemsnasjonenes ledere som deltakere.

Supre forhold for langrenn i Canmore.

På dette møtet ble et nytt rennprogram vedtatt for Masters World Cup.

Dette programmet skal gjelde fra 2023, og innebærer at hele MWC blir avviklet på seks dager. Dette oppnår man ved å la første renndag inkludere mellomdistanse både i klassisk og skøyting, andre renndag blir det kortdistanse i begge stilarter. Alle løperne går derfor to distanser de to første dagene. Resten av rennprogrammet blir som før med stafetter og langdistanser. De lengste distansene blir dessuten litt kortere.

Ellers er det klart at MWC i 2023 blir i kjente Seefeld. Det et nytt MWC i Syktyvkar i Russland i 2024, samme sted vi var i 2015. Otepaa i Estland skal trolig arrangere MWC i 2025.

Canmore i Canada skulle som kjent har arrangert MWC nå i 2021, men dette er utsatt til 3.-11. mars 2022 grunnet pandemien.

 

Bli med til  Masters World Cup 2022 i Canmore i Canada!

 Arrangørene I Canmore er veldig klare for Masters World Cup i 2022 etter å måtte vente et år. Canmore er et flott sted i Canadien Rockies, en times kjøretur fra Calgary. Fantastiske fjell omgir den lille byen, som er kjent for mange store World Cup-arrangement både i skiskyting og langrenn.

De kjente skistedene Banf, Lake Louise og Jasper ligger i samme område.

Canmore har et stort løypenett for langrenn, basert på OL-løypene fra 1988. Vi har reservert en god del plasser på et hotell midt i byen.

Utover sommeren og høsten vil vi komme med mer informasjon om fellesturen til Canmore og MWC 2022, om kostnader og påmelding. Det vil utvilsomt bli en flott tur til dette MWC. Vi vil få være med på spennende konkurranser, treffe Mastere fra mange nasjoner, og ikke minst oppleve de fantastiske fjellene og naturen som omgir Canmore. Vi vil derfor gjerne at mange av dere blir med på denne turen,  det blir helt sikkert et minne for livet!  

Einar Vikingstad


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.