Masters World Cup (MWC) 2023

Postet av Masters Langrenn Norge den 19. Mar 2023Hei alle skivenner!

Da er vi alle vel hjemme etter en flott tur til Masters World Cup i Seefeld. Veldig lite snø og høy temperatur ga utfordringer til løypemannskapene,- men utrolig nok klarte de å lage brukbare forhold i kunstsnøen til alle konkurransene . Mange sterke prestasjoner av de over 40 norske deltakerne, mange medaljer med hjem. Vi hadde det veldig kjekt i lag, nye og gamle vennskap ble pleiet, sterkt å oppleve felleskap og forbrødring med mastere fra mange nasjoner i disse urolige tider. Vi gleder oss allerede til neste år i Finland, håper vi se mange av dere der! Hilsen Einar Vikingstad (Leder MLN)

Fredag 26/3-2023: MWC i flotte Seefeld avsluttes med det lengste løpet i fristil. Dagen før var det langløp i klassisk teknikk. Distansene varierer med aldersklassene. Seks distanser er gjennomført både i herre- og dameklassen, tre i CT og 3 FT, pluss stafetter for begge kjønn. Det konkurreres i 5-års klasser fra 30 år og oppover. Se mange innlegg på MLN sin Facebook side (se link nederst på Hjemmesiden). Kondis.no har også publisert en fin artikkel med mange bilder. Her kan vi lese at Norge deltok med mer enn 40 deltakere og at de sanket hele 41 medaljer, hvorav 13 gull! (Innlegg Svein Sørsdal)

Onsdag 22/3-2023: Mandag ble nye klassiske distanser og tirsdag nye skøytedistanser tilbake lagt med gode norske prestasjoner.

I dag, onsdag, er det gått stafetter. Gull til Norge i herrene M09 og bronse til damene i F03 og F05! Gratulerer! (Innlegg Svein Sørsdal)

Søndag 19/3-2023: Første renndag i Masters VM ble avviklet i dag, med 7km CT og 7km FT. Mange norske damer og herrer gjennomførte med gode resultater. For mer MWC informasjon og resultater, se arrangørens hjemmeside Masters World Cup 2023 (mwc2023.com). MWC kolliderte tidsmessig dessverre med Birken i år og en del Masters løpere hadde prioritert deltakelse der.  (Innlegg Svein Sørsdal)
MWC i Seefeld

Postet av Masters Langrenn Norge den 16. Mar 2023