Dummy image

Lorem

Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor...

Dummy image

Lorem

Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor...

Dummy image

Lorem

Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor...

Dummy image

Lorem

Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor...

Dummy image

Lorem

Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor...

Dummy image

Lorem

Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor...

Dummy image

Lorem

Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor...

Skisamling i 2018 - Beitostølen på ny

 

helga 23.- 25. november.

 

 
 

 En av fjorårets dyktige instruktører, Ove Erik Tronvoll. Han blir med oss også i år. (Foto: Anne Nguyen)

 


 

Forvinterens snøsamling er lagt til Beitostølen i helgen 23.–25.november.

 

Mange av oss har svært gode minner fra  snøsamlingen 2017 nettopp på Beitostølen. Nok med snø, flotte, nypreparerte løyper, gode instruktører.

 

Like bra skal det bli i år. Og nå blir det mulighet til å teste ut løypene som skal benyttes under Masters World Cup litt seinere på vinteren.

 

På Beitostølen vil vi igjen bo på Bergo hotell. 

 

Priser: Kr 2050 per person i dobbeltrom for hele helga med måltider, enkeltromstillegg kr 700.

 

Og det vil også denne gang bli sørget for gode instruktører i alle aktuelle teknikker.

Påmelding: Berit Grosvold.

Epost: berit.grosvold@ebnett.no

Telefon: 976 69 388

 


 

Barmarkssamling i Oslo for 9.gang

 

For 9.året på rad arranger Masters Langrenn Norge høstsamling på Soria Moria Hotell i Oslo. Sett av dagene 1. og 2.september 2018.

 

Samlingen passer like godt for deg som er ”hobbyløper” som for deg som har ambisjoner om gode plasseringer i turrenn. Samlingen har hver gang fått svært positiv tilbakemelding.

 

Hotellet har en meget idyllisk beliggenhet på Voksenkollen ovenfor Holmenkollbakken. Soria Moria er et ypperlig utgangspunkt for jogging, sykling og rulleskigåing. Etter treningen anbefales svømming i hotellets innendørs basseng.   

 

De som ønsker å ta en treningsøkt med rulleskiinstruksjon, løping eller stavgang før middagen kl. 19.00, møter lørdag 1. september kl. 14.45. Instruksjonen starter kl. 15.00 og foregår på veier i nærheten av hotellet.   

 

Lørdag kveld er det sosialt samvær med evaluering av dagens instruksjon og foredrag om et aktuelt emne.

 

Søndag vil det være stavgangsinstruksjon. Ta med staver som ikke er for lange.   

 

Samlingen, som avsluttes med lunsj søndag, skjer i samarbeid med Erik Tronvoll og Ove Erik Tronvoll, begge fremragende  instruktører. Det viste de under fjorårets samlinger på Soria Moria og Beitostølen.

 

Prisen er: Overnatting i enkeltrom er kr                     , i dobbeltrom kr                     per person. Beløpet dekker også middag, frokost, lunsj og bruk av konferanserom. Det er en meget gunstig pris. Ta gjerne med trenende/ikke trenende ledsager.

 

Soria Moria Hotells adresse er: Voksenkollveien 60, 0790 Oslo, telefon 23 22 24 00, epost booking@soriamoria.no, internettside www.soriamoria.no.   

 

Stedet har stor parkeringsplass. Du kommer dit ved enten å bruke bil eller ved å ta T-bane nr. 1 Frognerseteren til Voksenkollen stasjon, et par hundre meter nordøst for Soria Moria. T-banen går hvert 15. minutt.

 

Påmelding til Jon Fodstad, Myrhaugen 25 C, 0752 Oslo.

 

Bruk helst epost: grroeds@online.no,   

 

Telefon  911 31 206, evt. 959 94 941.

 

Frist for påmeling: Onsdag 15.august.

 

Vel møtt på samlingen! 

 


 


 


 


 


 

Den årlige høstsamlingen på Tryvann i Oslo ble arrangert den første helga i september 2017 med ny deltakerrekord.   

 

Den drivende kraften bak samlingen, Masters Langrenns Jon Fodstad, inviterte til instruksjon i rulleskiteknikk, stavgang og spretten skigang. Det treningstekniske ble ledet av Erik Tronvoll og sønnen Ove Erik.

 

Positiv eldring 

 

Erik Tronvoll, som i eldre år har utviklet en imponerende staketeknikk, ga forsamlingen noen tankevekkere:

 

– Jag er ikke interessert i og villig til å drive en kamp mot aldring og å søke etter "ungdomskilden". Jeg vil bli eldre med utgangspunkt i positiv livskvalitet der trening er viktig og hver treningstur til en viss grad er positiv selvrealisering og positiv opplevelse av omgivelsene. Trening har utvilsomt mange positive effekter, sa Tronvoll og viste til forskning på området.

 

– Spesielt er det viktig å ta med seg at virkningen av treningen for eldre er langt bedre enn vi har trodd. Det er svært positivt å forholde oss til trening som da vi var 20 år. Det gjelder utholdenhetstrening, intervalltrening og ikke minst styrketrening. Det er ikke farlig å ta i litt hvis det ikke er spesielle medisinske årsaker til å la være.

 

– Men om jeg vil eller ikke, blir farten i treninga litt mindre år for år, jeg har mange faste treningsturer som jeg ønsker å  oppleve igjen og igjen. Eneste løsningen jeg ser på dette er å øke "treningsmengden",eller i alle fall antall treningstimer. 

 

På bildet under er det Gunnar Tronsmoen føst, fulgte av Åse Marit Sjursø og Kjell Løvold. (Begge foto: Anne Bjerkeli Nguyen)