Bli med på høstsamlingen

Postet av Svein Ola Hope den 28. Jun 2020

Høstsamling i regi av Masters Langrenn Norge er en mangeårig tradisjon. Med to dyktige instruktører på plass, Tone Beate Grøtan og Egil Nilsen, kan vi garantere godt treningsutbytte. Sett av datoen 5.–6. september.

Mens vi tidligere har hatt base på Soria Moria hotell, blir det i år Thon hotell Oslofjord i Sandvika. Vi synes det blir spennende med et nytt sted for høstsamlingen , med bl.a. gode forhold for rulleski. Herfra er det fire kilometer både til Kirkerudbakken som blir arena for stavgang og rulleskiløypene i området rundt Bærums idrettsarena og ishall.

Du kan velge om du bare vil delta på øktene med instruksjon (gratis), eller om du blir med på lunsj og fellesmiddagen lørdag kveld (tre retters, kr 465,–) eller om du også overnatter (995 kroner med frokost).

Programmet består av i alt tre treningsøkter: Før og etter lunsj lørdag, og før lunsj søndag. Lørdag kveld felles middag og sosialt samvær.

 

Dyktige instruktører

Tone Beate Grøtan kommer. Hun kjenner vi fra flere år med snøsamling. Og så kommer Egil Nilsen. Han har en omfattende aktiv karriere på toppnivå bak seg. Og han har i mer enn 15 vært instruktør i nærmiljøet, for unge fra 15 år og opp til junior i egen klubb Bærums Skiklub (BSK) og i naboklubben Jardar. Les mer om Egil på Masters hjemmeside:

http://www.skimasters.no/blog/post/134900/ekstrem-spesialisten?ispage=true

 

Påmelding

Påmelding skjer til Anne Nguyen

epost: annebjng@online.no

Skal du ha hotellovernatting er siste frist 4. august.

Av hensyn til lunsj, instruksjon etc. ber vi deg å melde deg på snarest. Det gjør planleggingen mye enklere.

Mange  av dere vil vel fortsatt føle en viss utrygghet med å samles på denne måten, men vi vil hele tiden selvfølgelig følge gjeldende smittevernråd. På nåværende tidspunkt synes situasjonen så rolig og avklart at dette skulle gå fint.

Vi håper dette blir en hyggelig og inspirerende samling, det vil bli veldig trivelig å møtes igjen etter en spesiell vinter og vår for oss alle.

Så vel møtt til samling, forhåpentligvis ser vi deg!


3 Kommentarer

Kommentarer

 • Elin Naalsund

  Rettelse: Overnatting med frokost koster kr. 995,- pr. person. Lunsj lørdag kr. 335,-, middag lørdag kr. 465,- og lunsj søndag kr. 335,-.. Full pakke koster altså kr. 2.130,- pr. person.

  23 juli 2020
 • Elin Naalsund

  Det koster kr. 200,- for person nr. 2 i rommet, d.v.s. at prisen for to personer for overnatting med frokost blir kr. 1195,-

  31 juli 2020
 • Elin Naalsund

  Parkering i hotellets garasje koster kr. 295,-. Det er en parkeringsplass utenfor hotellet også som er rimeligere. 900 meter å gå fra jernbanestasjonen. Der stopper også flytoget..

  31 juli 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.