Nye Masters-samlinger

Årsmøtet 2019:

Ny i styret

Etter flere års styreinnsats hadde Ove Bunde gitt valgkomiteen beskjed om at han ikke var på gjenvalg. Som nytt styremedlem  i Masters Langrenn Norge ble Ernst Løksa valgt på årsmøtet 29.november 2019 på Beitostølen. Styret for øvrig består av Einar Vikingstad (leder), Per-Henning Wold (nestleder), Elin Naalsund (kasserer/sekretær), Anne Nguyen og Svein Ola Hope (redaktør). Ny leder av valgkomiteen ble Ove Bunde.


MWC Cogne 2020

se annet sted på denne siden.

Sjekk dine MWA-poeng

Se under fanen Artikler. Her er løperne listet alfabetisk med MWA-poeng.


Årsmøtet 2018:

Berit ut, 

Anne inn

Berit Grosvold hadde til årsmøtet i Masters Langrenn Norge takket nei til gjenvalg. Nytt styremedlem er Anne Bjerkeli Nguyen.

Berit ble takket for en særdeles aktiv styreinnsats. Hun har også vært en flittig og dyktig bidragsyter til medlemsbladet SKIMasters.

Også arvtaker Anne har satt sine spor i SKIMasters etter å ha billedlagt både barmarksamlinger og snøsamlinger. Også på årets snøsamling på Beitostølen var hun aktiv med sitt kamera.

Anne har i alle år hatt et forhold til idrett, både som deltaker både sommer og vinter, og som funksjonær og tillitsvalgt.

Årsmøtet ble avholdt fredag 23.november i forbindelse med snøsamlingen på Beitostølen. Erik Tronvoll ble valgt til dirigent og Berit Grosvold til referent. Både årsmelding og regnskap ble godkjent av årsmøtet. Styrets forslag om uendret årskontingent på kr 300,– ble vedtatt.

Revisor Jon Fodstad ble gjenvalgt. Valgkomiteen, ved leder Ivar Sveen og Åse Marit Sjursø, fikk også fornyet tillit. Nytt medlem av valgkomiteen ble Heidi Mustvedt.


MWC 2019

I forlengelse av årsmøtet ga arrangementsansvarlig på Beitostølen, Erik Østli, en orientering om vinterens Masters World Cup. Selv om det fortsatt er en del løse ender, ga han forsamlingen et solid inntrykk av at det går mot de beste MWC-konkurransene noen sinne.

 

Masters World Cup på
Beitostølen 2019 

Se informasjon under fane Artikler


 


 TIDLIGERE SAMLINGER:
Snøsamling 2018 på Beitostølen med dyktige instruktører
 

Det nærmer seg snøsamling Beitostølen. Sett av helgen 23.–25.november.

Også denne gang blir det sørget for gode instruktører i alle aktuelle teknikker: Tone Beate Grøtan, Astrid Walldal, Ove Erik Tronvoll og stakespesialisten Erik Tronvoll.

Mange av oss har svært gode minner fra siste års snøsamling nettopp på Beitostølen. Nok med snø, flotte, nypreparerte løyper, gode instruktører.

Like bra skal det bli i år. Og nå blir det mulighet til å teste ut løypene som skal benyttes under Masters World Cup litt seinere på vinteren.

På Beitostølen vil vi igjen bo på Bergo hotell. .

Priser: Kr 2050 per person i dobbeltrom for hele helga med måltider, enkeltromstillegg kr 700.

Påmelding: Berit Grosvold.

Epost: berit.grosvold@ebnett.no

Telefon: 976 69 388

 

 


 


 

DELTAKERREKORD PÅ BARMARKSSAMLING

 


 

Den årlige høstsamlingen på Tryvann i Oslo ble arrangert den første helga i september med ny deltakerrekord. 

 

Den drivende kraften bak samlingen, Masters Langrenns Jon Fodstad, inviterte til instruksjon i rulleskiteknikk, stavgang og spretten skigang. Det treningstekniske ble ledet av Erik Tronvoll og sønnen Ove Erik. På bildet er det eldste deltaker, Gunnar Tronsmoen, 88, som leder an. 

 

(Foto: Anne Bjerkeli Nguyen)

 

Se under fanen samlinger.

 
 


 

Flotte resultater under MWC i Klosters.

 

Hele 41 medaljer ble det, 16 gull, 12 sølv og 13 bronse. Sissel Mohn har mottatt sin bronsemedalje.

 


 

 

Sissel Mohn fra Kongsberg fikk bronse på 30 km i F50. Tysk sølv og svensk gull.SKIMasters – medlemsbladet vårt

SKIMasters

 Tidligere utgaver av medlemsbladet vårt, SKIMasters,  finnes  under fanen Arkiv.

 Levert avIdrettenOnline