Arkiv


 • Ad medaljer

  Ad medaljer

  Det ble også bronse til Åse Marit Sjursø i kl F8, klassisk, på den lengste distansen. Minneapolis skyline.

  Les mer
 • MWC: I alt 49 medaljer

  MWC: I alt 49 medaljer

  Norge stilte med 40 deltakere i årets Masters World Cup (MWC), og de kom hjem med 24 gullmedaljer, 14 sølv og 11 bronse.

  Les mer
 • Tone Dahle: Ikke noe uprøvd

  Tone Dahle: Ikke noe uprøvd

  Tone Dahle har vært OL-deltaker, har 11. klasseseire i Birken og har vunnet Holmenkollen Skimarathon. Men hun driver med så uendelig mye mer. La deg inspirere!

  Les mer
 • Samling med teknikkinstruksjon

  Samling med teknikkinstruksjon

  Masters Langrenn Norges skisamling på Beitostølen 24.–26.november ble holdt i godvær med rundt 70 deltakere og en rekke instruktører og foredragsholder. Sistnevnte sto Ine Wigernæs (bildet) for. Hun lovet et kjedelig, timelangt innlegg, men holdt ikke ord.

  Les mer
 • Klar for Beitostølen 2019

  Klar for Beitostølen 2019

  Eli Anne Bakkene Løksa var yngst på startstreken i Masters World Cup 2017. Gull og to bronse ga mersmak. Nå satser hun på Beitostølen 2019.

  Les mer
 • Har lagt bort klokka

  Har lagt bort klokka

  Verdensmesteren fra Oberstdorf i 1987, Anne Jahren, er fortsatt aktiv på ski. Ikke med nummer på brystet, men om instruktør på egen skiskole.

  Les mer
 • Stafett-triumf og skøyte-tabbe

  Stafett-triumf og skøyte-tabbe

  Brit Pettersen Tofte forteller om gleden ved å gå ankeretappen under VM i Oslo. Og om skuffelsen da det i Seefeld-VM ble åpnet for fristil.

  Les mer
 • Trening er ungdomskilden

  Trening er ungdomskilden

  La ikke aldring være påskudd for et lavere aktivitetsnivå eller unnskyldning for å trene mindre. Trening er ungdomskilden, sier idrettsfysiolog og professor Jan Helgerud.

  Les mer
 • Hans Petter Glenne – minneord

  Hans Petter Glenne – minneord

  Det er selvsagt vanskelig å vurdere idrettsutøvere i ulike idrettsgrener opp mot hverandre, men det er hevet over enhver tvil at Hans Petter hører til helt i toppsjiktet – helt på toppen i DFI (Drøbak-Frogn Idrettslag)-sammenheng.  For øvrig ble Hans Petter omtalt som «verdens mestvinnend

  Les mer
 • Skiforbundets mange veivalg

  Skiforbundets mange veivalg

  Langrennssportens renommé, verdivalg, økonomi, sportslige resultater og tekniske spørsmål har vært presentert og diskutert på samling i regi av Norges Skiforbund.

  Les mer
 • Slik blir du en bedre staker!

  Slik blir du en bedre staker!

  Skiløpere med noen år på baken har de beste forutsetningene til å utvikle en god, effektiv staketeknikk, slik Kjell Vigestads bilde fra Birken 2016 dokumenterer. Les hva treneren og langrennsløperen Erik Tronvoll skriver om staking på blanke ski.

  Les mer
 • Kronerulling for Inger Helene

  Kronerulling for Inger Helene

  En skade fratok Inger Helene Nybråten både landslagsplass og økonomisk støtte fra Olympiatoppen. Men så kom det bidrag fra uventet hold.

  Les mer
 • Energibunten Tor Håkon Holte

  Energibunten Tor Håkon Holte

  Det finnes ingen snarvei for å bli en bedre skiløper. Det krever en intensitet i treningen som ofte overgår det du må gi i konkurranser, hevder Tor Håkon Holte i dette intervjuet som tidligere har vært publisert i Skiveteranen.

  Les mer
 • Ine: Gjør noe du synes er gøy!

  Ine: Gjør noe du synes er gøy!

  Da Ine Wigernæs mistet plassen på landslaget, fantes det ikke noe privatlag der hun kunne satse videre. Her snakker hun om forventninger og skuffelser, om kaffe og doping. Intervjuet har tidligere stått på trykk i SkiMasters.

  Les mer
 • Middels skiløper, skarp betrakter

  Middels skiløper, skarp betrakter

  Thor Gotaas,52, skriver og snakker fortere enn de fleste. Sånt blir det bøker av, 28 i tallet, og en lang rekke kåserier og foredrag. Bli bedre kjent med folkeminnegranskeren i dette intervjuet som tidligere er publisert i SkiMasters.

  Les mer
 • Velkommen til Masters Langrenn Norge!

  Velkommen til Masters Langrenn Norge!

  Er du glad i å gå på ski? Da anbefaler vi på det sterkeste å bli medlem av Masters Langrenn. Hva er Masters Langrenn? Masters Langrenn er den eneste organisasjonen som arbeider for turløperens beste. Vi er tilsluttet Norges Skiforbund og representert på vår- og høstmøte. Vi er også tilsluttet

  Les mer
Powered by: Bloc