MASTERS WORLD CUP SEEFELD 2023

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022


Masters World Cup i Seefeld 2023

Fellestur til Masters World Cup Seefeld 2023.pdf

Masters Langrenn Norge arrangerer fellesreise til Masters World Cup i det kjente skistedet Seefeld i Østerrike. Vi reiser med fly fra Gardermoen fredag 17.mars til Müchen, buss til Seefeld og Alpenpark Resort Hotel, retur lørdag 25.mars. Turoperatør blir Lars Madland Reiser.

Prisen for reise og 8 netter med halvpensjon er kr14250 pr person i dobbeltrom, noen små enkeltrom tilbys til samme pris, tillegg på kr3600 for dobbeltrom brukt som enkeltrom. Skipakke på kr700 kommer i tillegg.

Påmelding til Lars Madland, post@larsmadlandreiser.no. På grunn av reservasjon av flyseter vil vi gjerne ha påmelding så snart som mulig, men absolutt siste frist er 1/12-22. 

Seefeld er et fantastisk skisted i Alpene, med høye fjell og flott natur. Vi regner med å bli en god gjeng fra Norge. Dette blir helt sikkert en flott opplevelse, så vi håper mange vil bli med til Seefeld! Se også MWC2023.comSnøsamling - kort oppsummering:

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022

Nok en vellykket Snøsamling i regi av Masters Langrenn Norge, MLN, ble gjennomført på Beitostølen den siste helgen i november 2022! 

Det var litt lite snø for at terrengløypene var preparert, men nok snø til at noen dro på fine turer med «grusski» ut i terrenget. Stadion hadde solid kunstsnøsåle og mesteparten av trening og instruksjon foregikk der. Vi fikk kursing i staketeknikk, klassisk teknikk og skøyting, ledet av dyktige instruktører. Mange fikk nyttige innspill vi kan trene på utover vinteren.

Det sosiale er også viktig på MLN samlingene. 56 deltakere hadde base på Radissons Hotell hvor vi fikk god pleie og hygget oss bl.a. med julebord på lørdagen som et høydepunkt. I tillegg hadde vi tilgang på svømmebasseng, badstu og trimrom – for de som ikke fikk nok av treningen i langrennsløypene. 

Årsmøtet ble gjennomført på fredagen (se egen rapport senere).

Mer utfyllende sammendrag med bilder kommer i neste utgave av SkiMasters bladet på nyåret.


Snøsamling Beitostølen 2022

Snøsamling på Beitostølen 2022-11-25.pdf

Da er det klart for vår tradisjonelle og populære snøsamling på Beitostølen 25.-27. november. Vi bor på hotell Radisson Blue Beitostølen. Med oss får vi dyktige instruktører med bl.a. Tone Beate Grøtan og Egil Nilsen. Fredag kveld blir det årsmøte i Masters Langrenn Norge.

Pris for samlingen med helpensjon 2 døgn er pr. person kr3890 i dobbeltrom og kr4590  i enkeltrom.

Påmelding til Per Henning Wold, phwold@gmail.com, evt. tlf.90727826.

Snø er garantert på Beitostølen Skistadion, men vanligvis kan vi på denne tiden utfolde oss i flotte omgivelser i løypenettet på Beitostølen.

Velkommen til snøsamling!Høstsamling 16-18/9 2022

Postet av Masters Langrenn Norge den 28. Sep 2022

Høstsamlingen blir som tidligere nevnt på Beitostølen, Bergo Hotel, 16.-18. september. Prisen er 850kr. pr. døgn i dobbeltrom, 1150kr. i enkeltrom inkl. frokost. Lunsj og middag er ikke inkludert.

Vi har igjen vært så heldige å få med oss Tone Beate Grøtan som instruktør. Det blir trening på rulleski og skigang, og vi får treningsturer og fjellturer i flott fjellterreng. 

Påmelding til Anne Nguyen (annebjng@online.no) innen 20.august. 

Bli med på samling med trening og sosialt samvær i flotte omgivelser på Beitostølen!